6. heinäkuuta 2012

Torstain tofut

Samantien viikon toinen onnistunut ateria, muuten jää laittamatta.

Kuten on jo varmaan selvinnyt, en mitenkään karttele kaupan mausteseoksia aasialaistyyppisiä ruokia laittaessani. En ole koskaan käynyt Aasiassa ja tuskin koskaan menen, mutta pidän sopivan mausteisista ruuista ja itämaisista mauista. Kun siis nyt kerron laittaneeni maistuvaa kerala currya kaupan mausteseoksesta, vertailukohteena ei ole aito intialainen curry, minä vain vilpittömästi pidin tästä makuyhdistelmästä tietämättä paremmasta.

Pääraaka-aineet 
 Helppoa jälleen: tofut kuutioiksi ja pannulle ruskistumaan. Päälle mausteseos ja kookosmaito. Lisäsin joukkoon yhden tomaatin ja puolikkaan punaisen paprikan ja annoin hautua muutaman minuutin. Valmis. Tarjoiluun riisiä, jonka mieheni oli jo keittänyt laitettuaan itselleen currybroileria.

Tarjoilussa lisänä raejuustoa


 Sama kastike toimi hyvin myös nuudelin kanssa, jota oli pakko keitellä seuraavalle aterialle lisäksi riisin loppuessa kesken.


Helpot ja maistuvat olivat myös lämpimän kesäpäivän puistoeväät

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!